Inloggen

Gratis Sfeermeting voor plek naar keuze*

Met deze individuele test kunt u zien hoe u uw eigen plek naar keuze waardeert, denk aan tuin, straat of woonkamer op 5 zichtbare en 5 onzichtbare elementen van sfeer. klik hier op gratis Sfeermeting en volg de stappen. U heeft hier alleen een werkend mailadres voor nodig. Wilt u later na invulling terug naar uw uitslag klik dan op onderstaande link inloggen.

Na de test met drie vragen ziet je de uitslag in een grafiek. Klik naast het groene vinkje voor de toelichting in pdf formaat.

Succes!

*Wil je na deze ervaring meer testen aanvragen voor anderen plekken en/of met meerdere personen en met meerdere rollen (denk aan bewoners, ontwerpers, professionals, leerkrachten, leerlingen, bestuurders) vraag via info@beganegrond.nl een passende offerte aan.

Handleiding Sfeerlabel

Er is gevraagd of je wilt graag mee doen aan een Sfeeronderzoek(BG®).
Hieronder volgt een uitleg.
In de eerste vraag beoordeel je de plek/ruimte en geef je een Rapportcijfer (1 vervelend-10 aangenaam) per element van de huidige situatie. Daarna wordt je gevraagd 100 punten te verdelen over de 10 elementen van sfeer. Het gaat erom de elementen in volgorde te zetten van belangrijkheid. Beoordeel hoe jij de situatie zou willen hebben. Je wensbeeld. Hoe meer punten hoe belangrijker je het element vindt. In de derde en laatste vraag wordt per plek/ruimte gevraagd of je de vraag met verstand of met gevoel hebt ingevuld. Om de plekken/ruimten in je omgeving/ bedrijf/huis goed te kunnen beoordelen is het handig deze tips te volgen:

 

A. Ga bijvoorkeur even in de ruimte/op de plek staan en schrijf jouw mening per element op een kladblaadje. De te waarderen elementen zijn:
licht, kleur, geluid, energie, uitstraling, gevoel, vorm, stijl, geur en klimaat.
B. Lukt het niet op de plek te zijn, ga er dan in gedachten naar toe en schrijf jouw mening per element op een kladblaadje.
C. Vul de enquête in. Controleer of je de antwoorden bij de juiste plek/ruimte ingevuld hebt.

 

Geef een reactie