Sfeer is gezondheid uit 2008

wierIn deze film geven een psychiater, een huisarts, een voormalig GGD beleidsmaker gezondheid & natuur en een Hoofd afdeling Ruimtelijke Ordening van de gemeente Rotterdam hun visie op gezondheid en het fenomeen sfeer.

Sferen kennen geen grenzen. Mensen creëren beide. Mijn aanname is dat gezondheid voor een groot deel afhankelijk is van de sferen waarin wij leven dus verblijven. Rene Descartes  gaf al aan dat de ruimte nergens leeg is. Alles is gevuld met sublieme energiedeeltjes. De onzichtbare maar voelbare energie die wij mensen, dieren, planten en plekken uitstralen zijn voor mij geen dode zaken. Als Synstheet zie ik overal een extra laag gevuld met kleuren. Ik voel ze tevens prikken, of lief langs mijn wang gaan. Deze sensaties hebben mij ertoe verleid onderzoek te gaan doen naar Sfeer en gezondheid. Kijk je mee naar deze film uit 2008. FILM Sfeer is gezondheid.

 

Reacties zijn gesloten.